Hvem er (Vi)vvoe?

Historien til Vivvoe startet i mai 2020 når 2 kollegaer begynte å spekulere på hvorfor så mange rundt dem virket utslitt og trøtte. Selv merket de at søvn var et problem. Etter en del utforskning rundt søvn og trøtthet, fant de ut at det hadde en direkte tilknytning til den økende bruken av skjermtid som oppstod i samfunnet.

Blålyset som kommer fra skjermene dine har en negativ effekt på øynene, men enda mer fascinerende: melatoninproduksjon. Les mer om blålys og dens effekt her.

I dag er Vivvoe én av de største tilbyderne på blålys briller i Norge. Konseptet vårt baseres på å tilby våre kunder fasjonable briller som ikke bare blokkerer ut det skadelige blålyset, men som også ser bra ut.

Se hele kolleksjonen her.

I 2021 bikket vi over 10.000 kunder, og vi kunne ikke vært mer takknemlig for at så mange mennesker har følt en positiv effekt med blålysbrillene våre. Å redusere skjermtid er kanskje ikke så enkelt, men å ta på seg et par stilige briller fra Vivvoe er enkelt og letter belastningen på øynene fra skjermtiden.

Siden du nå har blitt litt bedre kjent med oss og tatt deg tid til å lese dette innlegget, ønsker vi å gi deg en liten godbit. Bruk koden “BEDRESØVN100” for 100kr av dine egne blålysbriller!