Ofte stilte spørsmål

Hvorfor burde jeg bry meg om blålys?

Nå er det imidlertid bevist. Det blå-lilla lyset fra LED- og LCD-skjermene vi omgir oss med, er skadelig for øynene i for store mengder. Det bryter ned cellene i netthinnen og kan i verste fall føre til flekkvis blindhet og at øynene dine eldes for tidlig.

Dette er et lys som finnes naturlig i omgivelsene våre i mengder som vi er skapt for å tåle. Men når vi topper det med dataskjermer, nettbrett og flatskjermer, som vi attpå til stirrer direkte inn i, passerer vi faregrensen. I tillegg til fysiske skader på øynene, får mange søvnrytmen sin ødelagt. Men det finnes hjelp.

Hvor lang leveringstid har dere?

På grunn av den pågående COVID-19 situasjonen vi er i, er internasjonale leveringsalternativer litt begrenset, så leveringstid kan være fra 3-4 uker f.om kjøpsøyeblikket. 

Har dere styrke i glassene?

Våre "Vivvoe Clarity" briller har nå styrke og UV blokkering!

Er retur kostnadsfritt?

Om du ønsker å returnere brillen må du betale kostnaden for frakt for tilbakelevering av brillene du har mottatt. Du kan da velge å få pengene for kjøpet av brillene tilbake, eller bytte dem i noen andre.

Hos Vivvoe har du 14-dagers returrett etter du har mottatt brillene dine.

Hvor produseres brillene?

Brillene blir produsert av egne leverandører i utlandet, og blir levert fra Kina.

Hvorfor er brillene så billige?

Vi mener at alle skal kunne blokkere blålys uten å måtte betale en formue. Derfor har vi i Vivvoe skaffet utrolig gunstige leverandør avtaler som gjør det mulig for oss å presse ned prisene til en kostnad vi mener er lønnsomt for deg som kunde.