Ønsker du rabattkode på vivvoe.no?

Ulike rabattkoder

Vi i Vivvoe ønsker alltid å kunne tilby våre blålysbriller til de av dere som ønsker å oppleve effekten av dem! Vi ønsker også å dele ut rabatter til våre kunder, og derfor finnes det flere ulike rabattkoder man kan benytte. Hos Vivvoe kan nye kunder benytte seg av koden vivvoe10 for 10% rabatt. Rabattkoden fungerer også på salgsvarer.

Dersom du ønsker å benytte deg av denne koden, kan du kopiere den og lime den inn i kassen for å spare 10% på HELE bestillingen din. Men først må du velge dine favorittbriller her!

Rabattkode fra Vivvoe sine influencere

På instagram, snapchat, youtube og tiktok deler våre influencere ut rabattkoder til tider som kan brukes i nettbutikken. Rabattkodene er ofte tidsbegrenset.

Hvordan bruke rabattkode på vivvoe.no?

For å bruke rabattkode på vivvoe.no må du gjøre følgende:

1. Legge dine ønsket produkter i handlekurv

2. Trykke deg videre til kassen

3. Fyll ut informasjon og legg inn rabattkode.

På mobil: Fyll ut adresse og nødvendig informasjon for levering av bestilling. Deretter velge gratis frakt som fraktmetode. Til slutt, ved betaling, legger du inn rabattkoden i rabattkode feltet.

På data/pc: Her vil du kunne legge inn rabattkoden ved første steg. Rabattkode feltet vil du se på høyre side. Adresse og nødvendig informasjon vil ligge på venstre side.
Rabattkode Vivvoe mobil

Oppsummert: Rabattkoden legges enkelt inn under utsjekk. Vi i Vivvoe er alltid klar for å svare deg dersom du skulle ha noen spørsmål! Ikke nøl med å ta kontakt dersom det skulle oppstå problemer. Sjekk ut vårt utvalgt av flotte blålysbriller og finn din favoritt i dag!