Hvem er (Vi)vvoe?

 

Alt startet en varm, solfylt dag i mai, 2020.

Henrik, som jobbet som selger og Morten, som drev sitt eget byrå - fikk et ønske om å starte noe sammen...

Både Henrik og Morten brukte mobiltelefonen regelmessig på fritid og jobb, og hadde lenge følt en form for slapphet og uopplagt-het på en hverdagslig basis og startet å lete etter løsninger.

Henrik fant en bok rundt søvn.

Henrik følte aldri at han fikk god nok søvn uansett hvor tidlig han la seg på kvelden, og begynte å lete etter måter å lære mer rundt hvordan søvn egentlig fungerer. Han fant en kjent bok som heter "Why We Sleep" av Matthew Walker, en kjent søvnforsker som skrev i dybden om farene med overeksponering av skjermtid for den digitale generasjonen og hvordan det kan påvirke søvnrytmen og søvnkvaliteten.

Gnisten i flammen.

Etter Henrik leste boken om søvn åpnet endelig øynene hans opp; dette var problemet han hadde følt på i så mange år men aldri helt forstod!

Morten hadde nylig kjøpt seg et par Skjermbriller fra et utenlandsk selskap som blokkerte blålys fra skjermer, men Henrik var litt skeptisk til dette. Henrik prøvde brillene litt på kveldene når han satt foran pc-skjermen og merket en markant forskjell i hvor fort han sovnet og at han var mer opplagt dagen etterpå, akkurat som Morten også hadde sagt.

Nå var både Morten og Henrik enige, at dette var produktet de skulle legge blod, svett og tårer inn i.

De brukte dager og netter på å planlegge og spare opp nok penger for en skikkelig lansering. Henrik og Morten ønsket å ha et selskap som solgte skjermbriller fra Norge, som også satte et "fashion statement".

Klar, ferdig... LANSERING!

Endelig var dagen her. Den 23. Januar åpnet Henrik og Morten endelig opp dørene til den norske befolkningen med sine briller etter flere måneders oppganger, og utrolig mange nedganger.

På bare første måneden solgte vi ut nesten hele sortimentet vårt (som vi egentlig hadde satt av til 3 måneder), som virkelig beviste at dette er noe den Norske befolkningen har lett etter lenge.

TUSEN TAKK til alle dere som har handlet eller vært på nettsiden vår og vist interesse. Det er DERE som gjør at vi kan fortsette å holde på!

Henrik / Morten

Se mer her